Mini huisje op wielen!

Het stylen en pimpen van caravans is helemaal van nu. Of het nou een luxe nieuwe caravan is of een retro Kip of Eriba, elke caravan leent zich voor een make- over. Je gaat weer terug naar het gevoel van vroeger toen je kampeerde en de goede herinneringen die daarbij hoorden. Dit in combinatie van het helemaal zelf bepalen van de inrichting, kleuren en stijl maakt het pimpen van een caravan tot een groot succes!

Het is alweer 5 jaar geleden dat ik onze eigen caravan een make-over gaf. Ik vond het heerlijk om bezig te zijn in dit mini huisje op wielen. Ik kon een compleet andere stijl kiezen dan in ons eigen huis zonder dat iemand daar last van had. Omdat ik zoveel plezier had in het pimpen besloot ik een oude caravan te kopen en die helemaal van de grond af te verbouwen. Ondertussen ben ik met mijn vierde caravan bezig en staat de vijfde al in de wacht! Ik heb dus veel ervaring met wat de do’s en dont’s zijn in het stylen en wat handige materialen of goedkope ideeën zijn.

Ik heb een pagina met inspiratie om te laten zien wat er allemaal mogelijk en te koop is voor je eigen caravan. Onder het kopje ‘te koop’, staan er regelmatig caravans te koop van mijn hand. Dit zijn veelal caravans die gekeurd zijn en een grote make-over hebben gehad. In overleg zijn deze caravans ook te huur voor een bepaalde tijd. Heb je vragen over de caravans die te koop zijn of heb je vragen over je eigen caravan die je wilt stylen, stuur dan een mailtje naar info@woonmetlef.nl