Het is kwart voor zeven ’s ochtends als de wekker gaat. Ik sleep mijn drieëndertig jarig, net iets te zware lichaam uit bed en maak de kinderen wakker. Help kleren kiezen en zorg voor de nodige inhoud van hun broodtrommels. Na het handen wassen, tandenpoetsen, haren kammen ritueel, in onze veel te kleine badkamer voor 5, stapt iedereen de auto in. We vertrekken van ons prachtige jaren-dertig, in blauw en wit geschilderde, vrijstaande, nog vers aangebouwde droompaleis!

EVEN VOORSTELLEN
woonmetlef.nl

Na de hectiek van deze ochtend en nadat mij oudste twee kinderen, Tobias en Femme, op school, zitten, sla ik de deur dicht en zucht…. In deze aangename stilte rijd ik naar mijn eerste opdracht; ’t Harde! Misschien ken je het helemaal niet, maar de weg erheen vanuit Apeldoorn is heerlijk. Je rijdt dwars door de Veluwe die helaas niet meer gehuld is in de winterse deken. Ik ben namelijk dol op kerst en de winter! Misschien keek je net naar de foto van mijn huis en zag je voor het raam een kerstster hangen. Dit was niet omdat de foto al oud is, maar gewoon omdat ie daar hangt. Zodra ik mijn winterjas aan mag en ik mijn 6(!) dozen kerstdecoratie van de zolder haal ben ik op mijn gelukkigst.

EVEN VOORSTELLEN
woonmetlef.nl

Het feit dat er nog een drie jarig jongetje naast me zit en bij elk voertuig roept: ‘Ik hou van vrachtwagens, wat is het gezellig hè mam, drukt de pret zeker niet. Seth is ondertussen wel gewend dat ik veel in de auto zit en “Naar een meneer ga om een kastje op te halen”, of “Naar een mevrouw met 4 stoelen”. Ik ben dankbaar met een zoon die het heerlijk vind om in de auto te zitten en mee op avontuur te gaan. In ’t Harde ben ik verbaasd over de prachtige staat van mijn net veroverde jaren vijftig commode. De liefde voor vintage spullen groeit nog elke dag…

EVEN VOORSTELLEN
woonmetlef.nl

Thuis aangekomen begin ik meteen met de styling en maak zoveel mogelijk foto’s om dit mooie exemplaar goed in beeld te brengen en te verkopen. Ik ben nog lang niet professioneel en sta nog aan het begin, maar mijn passie voor wonen maakt dat ik daar graag over wil vertellen! Ik ben op dit moment bezig met het opzetten van een eigen webshop, heb een eigen winkeltje achter mijn woning en pimp retro caravans. Ik beleef elke dag weer mooie momenten met klanten en maak rondes door Nederland voor het ophalen van gave meubels. Kortom; Welkom in mijn leven!

EVEN VOORSTELLEN
woonmetlef.nl

Deel uw mening